Bejelentés


Köszöntelek honlapomon Itt minden van


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Meg jelentem

FEJLESZTÉS ALATT

Létrejött

Létrejött a honlap remélem tetszeni fog!
         ÜRES VOLT AZ ORIÁSI BOMBA  • Hétfőn este egy II. világháborúból megmaradt óriásbombát találtak egy régi malomépület bontásakor a IX. kerületben.

  • A környéket egy kilométeres körzetben ki kellett üríteni, ez reggel 9-től délután ötig tartott.

  • A bombát kedd délután fél hét előtt hatástalanították. Mint kiderült, a bombatest üres volt, nem volt benne robbanószerkezet.

  •  


  júl. 29. 20:32Elhagyták a befogadóhelyeket a ferencvárosiak


Alig néhány ember maradt a befogadóhelyeken kedd este nyolc órára, például a Telepy utcai iskolában már csak két mozgásában korlátozott idős ember várta a mentőautót, hogy őket is hazaszállítsák. A polgári védelem által biztosított ágyakat a Telepy utcai és a Bakáts téri, valamint a Lobogó utcai általános iskolákban is összepakolták, azokat szerda reggel szállítják vissza a központi raktárba.


A katasztrófavédelem és a Magyar Vöröskereszt szakemberei azt mondták, hogy az emberek megértően viselkedtek, nyugodtak voltak, tudomásul vették a kényszerintézkedés szükségességét. Többen közülük felidézték a második világháború idején átélt élményeiket, sokan sírtak, hogy több mint hatvan évvel később még mindig rettegniük kell a bombáktól. (MTI)
Üzenetküldés
Itt tudsz chatalni

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!